In yoga bestaan er een hoop stijlen en stromingen waaronder Hatha yoga, Power yoga, Vinyasa flow yoga, Ashtanga yoga en zo zijn er nog veel meer. Een nieuweling ziet door de bomen het bos niet meer. Senzadi Yoga heeft het kiezen voor jou vereenvoudigd en heeft haar yogalessen onderverdeeld in Yin en Yang. De enige vraag die jij jezelf hoeft te stellen is: Waar heb ik behoefte aan? Ontspanning? Of juist ìnspanning zodat ik daarná volledig kan loslaten en ontspannen of wellicht een mix van beide? 

De lessen duren 1 uur en 15 minuten. De docent reikt tijdens de les verschillende opties en intensiteiten aan, waardoor de lessen voor alle niveaus geschikt zijn. Zowel de Yin als de Yang lessen eindigen met een fijne eindontspanning.
Wil je graag een gratis proefles volgen, dan ben je meer dan welkom om te komen proeven en ervaren! Stuur een mailtje naar info@senzadiyoga.nl of boek je gratis proefles via het boekingssysteem. Heb je vragen of blessures? Laat het weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

YANG FLOW YOGA

Actief. Dynamisch. Energiek.

In een creatieve flow beweeg je op het ritme van de ademhaling van de ene houding naar de andere. Hierdoor ontwikkel je meer focus en bewustzijn en zal jouw conditie en kracht verbeteren. Deze dynamische les is een mix van Vinyasa flow, Power yoga en Asthanga yoga en bestaat uit voldoende ontspannende oefeningen om de inspanning te balanceren. Deze les is geschikt voor alle niveaus.

Lesrooster

YIN YOGA

Passief. Ontspannen. Loslaten. Herstel.

Een rustige vorm van yoga met veelal zittende en liggende houdingen. In 2-5 minuten stretch je het bindweefsel (fascia) waardoor je het zelf-herstellend vermogen van jouw lichaam activeert. Dit creëert ruimte, flexibiliteit en soepele gewrichten. Yin yoga geeft diepe ontspanning aan lichaam en geest. Deze les is geschikt voor alle niveaus.

Lesrooster

YIN YANG FLOW YOGA

Actief. Dynamisch. Passief. Ontspannen.

Volg je deze les ’s ochtends, dan starten we met een reeks yin houdingen, gevolgd door een actieve flow waardoor je energiek, maar ontspannen en met meer focus je dag vervolgt.
Volg je deze les ’s avonds, dan begìnnen we met een actieve flow en eindigen we met een reeks ontspannen yin houdingen wat de nachtrust zeer ten goede komt. Deze les is geschikt voor alle niveaus.
Lesrooster

CONTACT

Senzadi Yoga
Vismarkt 3
1781 TA Den Helder

 info@senzadiyoga.nl