COACHING

Wat fijn dat je interesse hebt in coaching. Een hele mooie stap naar een rijker leven en een waardevolle investering in jezelf! Misschien voelt het nog niet zo, maar weet dat jij van onschatbare waarde bent. Jij verdient het allerbeste op het gebied van groei en persoonlijke ontwikkeling en niets minder! Dit gaat namelijk over jou en jouw levensgeluk.

We hebben allemaal momenten in het leven dat je het soms even niet meer weet, vastloopt en je jezelf afvraagt

‘Is dit het nu?’
‘Wil ik dit voor de rest van mijn leven?’
‘Als ik niet gauw verander, komt het niet goed’.

Coaching helpt om antwoorden te vinden en duidelijkheid te krijgen om vervolgens heel concreet een stappenplan te maken. Om te kunnen groeien is er bewustwording nodig. Laat dat nou net zijn waar ik sterk in ben! Ik weet jou de juiste vragen te stellen om jouw bewustwording te activeren en vanuit die stevige fundering gaan we verder.

Het kan ook zijn dat je iets vervelends of traumatisch hebt meegemaakt in jouw leven en jij moeite hebt dit te verwerken, jezelf te herpakken, laat staan weer plezier te mógen of kùnnen ervaren. Wat ik vaak tegenkom is dat mensen het lastig vinden om nee te zeggen, thuis of op het werk waardoor grenzen vaak worden overschreden. Dit ‘pleasen’ en daarmee jezelf wegcijferen kàn, wanneer je maar lang genoeg jouw eigen grenzen negeert, leiden tot burn-out. Er zijn overigens tal van factoren, situaties en persoonseigenschappen die kunnen leiden tot burn-out. Een burn-out heb je overigens niet zomaar, dit is een proces van jarenlang negeren van wat jouw lichaam jou probeert te duidelijk te maken.

Wellicht ben jij nu herstellende van een burn-out of vrees je hiervoor? Weet jij dat er dingen moeten veranderen, maar je niet weet hoe of waar te beginnen? Een burn-out is trouwens niet het einde van de wereld, al voelt het in het begin misschien wel zo. Die diepe dalen zullen gaan leiden naar grote hoogtes. Trust me, er komt een moment dat jij jouw burn-out gaat zien als iets positiefs, dit is namelijk hèt moment om jouw leven te veranderen!

Alle verandering is even spannend en nieuw, daarom roept dit vaak weerstand op. Weet dat verandering nódig om te komen waar jij wilt zijn, anders blijf je hetzelfde krijgen en ervaren wat je al hebt. Aan jou de keuze!

Herkenbaar? Gun jezelf het leven waar je van droomt. Dit begint met de juiste stappen te zetten. Lees verder wat coaching voor jou kan betekenen.

Waarom coaching?

 • omdat jij het waard bent in jezelf te investeren
 • omdat jij vrijheid en geluk verdient
 • omdat een bewuster leven leidt naar meer tevredenheid en dankbaarheid
 • omdat jij sterker in je schoenen zal staan, in jouw kracht
 • omdat jij het niet alleen hoeft te doen
 • omdat het fijn is dat jouw coach empathisch en zonder oordeel naar jou luistert.
 • omdat mijn ruime ervaring, kennis en tools jou gaan helpen in het thuiskomen bij jezelf. Jij 2.0!

Met coaching investeer jij in jouw levensgeluk. Duidelijker kan ik het niet zeggen.

Jij zal zelf in beweging moeten komen om de spiraal te doorbreken. Goed nieuws, want die eerste stap heb jij met het lezen over coaching al gezet! De volgende stap is het contact leggen en vanaf daar gaan wij samen verder.

Graag help ik direct een misverstand uit de wereld: een coach gaat niet ineens al jouw problemen laten verdwijnen of oplossen. Jij gaat aan het werk en als coach begeleid ik jou in jouw groeiproces. Wat dat van jouw vraagt? Inzet en toewijding. Dan zijn er fantastische resultaten haalbaar en kun jij blijvend de vruchten plukken van jouw inzet. Als coach luister ik en stel ik jou de juiste vragen. Daarnaast heb ik voor jou alle tips & trucs die jou gaan helpen trouw aan jezelf te blijven, authentiek en in je kracht!

Wat kun jij zoal in een coachingsessie verwachten?

De ervaring leert dat er steevast een aantal gebieden zijn die (klein of groot) een rol spelen in jouw coachvraag en waar we, afhankelijk van jouw doel, samen aan zullen werken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Bewustwording
 • Zelfliefde en selfcare
 • Ochtendritueel, energiebalans en structuur
 • Vitaliteit, voeding en beweging
 • Grenzen bewaken en nee-zeggen
 • Gedachtenpatronen en belemmerende overtuigingen, conditioneringen
 • Trauma herkennen en dealen met triggers
 • Stress en copingsstrategieën
 • Hoe te ontspannen en het creëren van ontspanningsmomenten
 • Kwaliteiten (valkuilen, uitdagingen en allergieën)

Een coachingsessie bestaat uit een gesprek, het leren van de juiste tools en technieken, opdrachten en yoga (bewegen/meditatie/ademhalingsoefeningen, geen ervaring nodig). Ik ben naast Oplossingsgericht coach en Burn-out coach tevens opgeleid om Rationeel Emotieve Therapie (RET) en/of Acceptance Commitment Therapy (ACT) toe te passen. Deze therapieën zijn efficiënt voor het leren loslaten van (belemmerende) gedachtenpatronen, overtuigingen en conditioneringen en dragen bij aan jouw bewustwording.

Een coachingsessie vindt plaats in de studio/praktijk van Senzadi aan de Vismarkt in Den Helder. Daarentegen kan een coachingsessie ook in de vorm van een fijne bos- of strandwandeling in Den Helder of Julianadorp plaatsvinden. Een andere locatie is mogelijk in overleg. Mijn voorkeur gaat uit naar face-to-face contact maar on-line coaching is zeker een optie.

Email

Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken!

Warme groet,
Nadya

CONTACT

Senzadi Yoga
Vismarkt 3
1781 TA Den Helder

 info@senzadiyoga.nl