JOUW COACH | Nadya

Sinds 2017 run ik met veel plezier mijn eigen yogastudio en daarnaast heb ik mij succesvol ontwikkeld tot bewustzijnscoach met een specialisatie in preventie en herstel bij burn-out. Mijn missie is om jou weer je authentieke zelf te laten zijn. In jouw kracht!

Ook ik maak mijn reis en heb onderweg de nodige obstakels overwonnen. Als ervaringsdeskundige kan ik mij goed inleven, empathie is essentieel. Iets wat ik miste toen ik jaren terug kampte met burn-out. Ik voelde mij onbegrepen en niet gehoord. Dankzij yoga kwam ik ein-de-lijk in contact met mijn gevoel. Deze had ik als 12 jarig meisje na het plotseling overlijden van mijn moeder ’uitgeschakeld’. Dit trauma, de angst en controledrang (perfectionisme) die daaruit voortvloeiden, maakten het leven onnodig zwaar. De effecten van yoga bleken groots! Na mijn eigen proces te hebben doorlopen wist ik, dit is fantastisch, hiermee wil ik anderen helpen. Diverse yoga- en coachingsopleidingen volgden. Sindsdien volg ik mijn hart en mag ik elke dag mijn passie beoefenen en mensen begeleiden naar een sterkere versie van zichzelf.

Natuurlijk is het niet alleen rozengeur en maneschijn, dat zou niet realistisch zijn. Het leven is grillig, inmiddels zijn zowel mijn ouders als mijn schoonouders helaas al jong overleden. Desondanks het grote gemis, sta ik stevig en kan ik genieten van het leven. Ik voel mij dankbaar en tevreden voor wat er wel is en kan, heb een positieve mindset en mag doen wat ik écht leuk vind, op een manier die voor mij gezond is. Dit gun ik jou ook!

CONTACT

Senzadi Yoga
Vismarkt 3
1781 TA Den Helder

 info@senzadiyoga.nl