PRIVÉ YOGA

Er zijn tal van redenen om een privéles te boeken. Misschien heb je een vervelende blessure, komt het reguliere lesrooster jou niet goed uit of spreekt de individuele benadering van een privéles jou veel meer aan? Dan zijn privélessen een uitkomst! We maken een les op maat aan de hand van jouw wensen.
Het is ook mogelijk om met een eigen groep een yogales te volgen, bijvoorbeeld met vrienden, familie of als teamuitje en/of in combinatie met een fijne wandeling in de prachtige bossen, duinen en /of stranden van Den Helder.

 

PRIVÉ YOGA & BURN-OUT

Wist je dat yoga bewezen effectief is bij vermindering van stress en succesvol wordt ingezet bij preventie en herstel van een burn-out? Yoga staat erom bekend dat het stress vermindert en helpt ontspannen. Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat het de afgifte van cortisol, het voornaamste stresshormoon, vermindert. Yoga creëert bewustwording, hetgeen nodig is voor een succesvol herstel en het voorkomen van een volgende burn-out. Yoga helpt oude gewoontes te doorbreken, eigen grenzen te herkennen en deze te bewaken. Yoga vergroot je veerkracht, het draagt bij aan meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. Als ervaringsdeskundige help ik jou graag in de vorm van privélessen en/of coaching. Desgewenst kunnen bos- en strandwandelingen onderdeel zijn van jouw coachtraject.
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur een bericht via info@senzadiyoga.nl

CONTACT

Senzadi Yoga
Vismarkt 3
1781 TA Den Helder

 info@senzadiyoga.nl