Intake

Aan de hand van onze telefonische intake doe ik een schatting van het aantal sessies. Je boekt overigens niet alle sessies ineens, dit bekijken we per keer. De een leert snel, de ander heeft wat meer tijd/sessies nodig. Coaching is maatwerk en alles sessies bereid ik zorgvuldig voor. Het is verstandig om minimaal een uur vrij te plannen na jouw coachingsessie. Niet alleen vanwege mogelijke uitloop, maar vooral om alles rustig te laten bezinken.

Coaching particulier

Een coachingsessie duurt gemiddeld 1 uur, ten bedrage van €89 en dient bij het boeken van de sessie (dus vooraf) te worden voldaan. Het tarief is inclusief btw, voorbereiding èn verslaglegging. Eventuele reiskosten bij coaching op een andere locatie zijn hierin niet meegenomen. Het kan gebeuren dat een sessie langer duurt, dat mag je beschouwen als mijn investering in jou. Annuleren van een sessie kan tòt maximaal 24 uur van tevoren, daarna wordt jou 50% van het tarief gerekend.

Coaching via werkgever

Indien jouw werkgever wilt investeren in jouw groei en coachingstraject dan gelden er andere tarieven en is het mogelijk een offerte op te vragen. Al onze sessies zijn vertrouwelijk en informatie wordt alléén gedeeld met de werkgever mits jij daar schriftelijke toestemming voor verleent!

Opfrisser nodig of terugval?

Wanneer jij na verloop van tijd (dus na het afronden van jouw coachtraject) behoefte hebt aan het opfrissen van jouw geleerde vaardigheden, dan is het mogelijk vervolgsessies te boeken tegen een gereduceerd tarief.

Vragen?

Na het lezen van alle informatie heb je wellicht nog vragen. Ik vertel jou graag over de mogelijkheden. Je kunt een mail sturen naar info@senzadiyoga.nl en vermeld daarin jouw naam, telefoonnummer en in het kort jouw coachvraag, vervolgens neem ik contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Email

 

Ik kijk er naar uit kennis met je te maken!

Warme groet
Nadya

Investeer in jouw geluk, jouw vrijheid, jouw leven.

CONTACT

Senzadi Yoga
Vismarkt 3
1781 TA Den Helder

 info@senzadiyoga.nl