Senzadi yoga

Welkom en wat leuk dat je interesse hebt in yoga!

Graag wil ik jou laten ervaren wat yoga voor jou kan doen, Hoe yoga het verschil kan maken in jouw dagelijkse leven en dat van de mensen om jou heen. ‘Wat heb ik nodig om mij goed te voelen, om te komen waar ik wil zijn? Hoe houd ik mijn focus en bewaak ik mijn grenzen?’ Yoga brengt je in contact met je lichaam, je wordt je bewust van gedachten en gevoelens en hoe hiermee om te gaan. Wanneer je geregeld yoga beoefent leer je beter te ontspannen, ervaar je meer rust en overzicht en voel je je energiek.

Bij Senzadi Yoga is er tijd en
aandacht voor jou.

Doordat we allemaal ons eigen verhaal hebben, van elkaar verschillen, andere behoeftes hebben, vind ik persoonlijke aandacht bij yoga erg belangrijk. Daarom geen volgepakte zalen,  maar een kleine groep van maximaal acht personen. Ik vind het van belang dat de studio een plek van rust is en dat iedereen zich op zijn gemak voelt. In de lessen schenk ik veel aandacht aan houding en techniek, dit is ter voorkoming van blessures en om inzicht te geven hoe het lichaam werkt. Na de eindontspanning, met een kopje biologische thee, is er ruimte om vragen te stellen, ervaringen met elkaar te delen, of gewoon in stilte te zijn. Maar een zachte transitie van binnen naar buiten, daar waar de yoga ‘gewoon’ doorgaat.. in het nu.

Lijk het je leuk om mee te doen? Met of zonder ervaring, je bent van harte welkom!

Er zijn voldoende materialen aanwezig, maar uiteraard staat het je vrij je eigen yogamat mee te nemen.

Schrijf je in via deze link en ontvang een gratis proefles.

LESAANBOD

Ben je op zoek naar ontspanning of een energieboost…of allebei?

Met yoga heb je eigenlijk het beste van twee werelden; je voelt je ontspannen en daardoor energiek. Een bewuste ademhaling maakt dat je mindful bezig bent, gedachtenstromen komen tot rust en de oefeningen geven ruimte in je lijf waardoor energie weer vrij kan stromen.

Lees Meer

Tarieven

Proefles

Eenmalig

Gratis

3 lessen

(€ 12,- per les, 2 mnd geldig)

€ 36,-

5 lessen

(€ 11,- per les, 3 mnd geldig)

€ 55,-

10 lessen

(€ 10,- per les, 4 mnd geldig)

€ 100,-

Senzadi Yoga houdt van duidelijk, simpel en laagdrempelig. Er zijn geen abonnementen en dus ook geen maandelijkse verplichtingen.
Dat geeft jou de ruimte yoga te beoefenen wanneer jij wilt.

Een leskaart is een betaalmiddel voor losse lessen en kan niet gebruikt worden voor workshops, cursussen of andere evenementen.

CONTACT

Senzadi
Vismarkt 3
1781 TA Den Helder

 info@senzadiyoga.nl