‘YOGA OP HET STRAND MET DE WIND DOOR JE HAREN,
DE ZONNESTRALEN OP JE HUID EN HET ZAND TUSSEN JE TENEN’

 

Dat klinkt als genieten en dat is het ook!

Vanaf eind mei kun je net als afgelopen jaren bij Senzadi Yoga terecht voor beach yoga!
De vaste locatie is op zondagochtend bij Surfschool High5 op het strand van Julianadorp. Deze supergezellige surfschool biedt een hoop leuke activiteiten om jouw dag compleet te maken. Na de les kun je daar tevens lekker chillen met een heerlijke thee of cappuccino (aanrader!). Bij voldoende animo zijn er ook mogelijkheden voor yoga op strand Huisduinen, Donkere Duinen en of Duinoord in Den Helder. Dit kun je terugzien in het lesrooster of is op verzoek mogelijk. Op onze Instagram en/of Facebook zie je foto’s van de lessen van afgelopen jaar.

BOEK EEN LES

De yogalessen zijn een mix van yin en yang yoga en geschikt voor alle niveaus. Indien er buitenlandse toeristen meedoen wordt de les in het Engels gegeven. De strandlessen zijn te boeken via het menu. Na het klikken op de betreffende les, kun je kiezen om een lòsse les aan te schaffen of een strippenkaart. Indien jij na het seizoen nog strippen over hebt, dan zijn deze conform de geldigheidsduur te besteden in onze yogastudio (geen cash refund).

YOGA WITH FRIENDS

Wil jij met jouw eìgen vriendengroep een les volgen? Wanneer jullie het beste uitkomt? Dat kan! Er wordt aan de hand van jullie wensen een les gemaakt. Yin, yang, een mix, alles is mogelijk. Natuurlijk kun je altijd een mailtje sturen en informeren naar de mogelijkheden.

See you on the beach!
Namasté, Nadya

CONTACT

Senzadi Yoga
Vismarkt 3
1781 TA Den Helder

 info@senzadiyoga.nl