‘YOGA OP HET STRAND MET DE WIND DOOR JE HAREN,
DE ZONNESTRALEN OP JE HUID EN HET ZAND TUSSEN JE TENEN’

 

STRANDYOGA!

Omstreeks juni gaan we ook weer lekker naar buiten met yoga. Met de duinen, het strand en het bos om de hoek, maken we hier natuurlijk dankbaar gebruik van! In principe is er bij minimaal 18 graden en weinig wind, wekelijks op vrijdagochtend Yin yoga op strand Duinoord in Den Helder. Bij deze strandopgang kun je gratis parkeren en is ook het bos dichtbij. Want bij te veel wind, verplaatsen we ons naar de duinen of het bos. De dag ervòòr wordt in de middag aan de hand van het weerbericht besloten of de les wel/niet buiten plaats vindt. Dit wordt gecommuniceerd met de personen die al ingeschreven staan voor de betreffende les. Sta jij niet ingeschreven, check dan eind donderdagmiddag het lesrooster of mail even.

RESERVEREN | WACHTLIJST

Reserveren voor een strandles kan via Boek Een Les. Je kunt na het aanklikken van de juiste les, kiezen om een lòsse les aan te schaffen of een strippenkaart. Indien jij na het seizoen nog strippen over hebt, dan zijn deze conform de geldigheidsduur te besteden in de yogastudio (no cash refund).

Is de les vol? Dan kun je je op de digitale wachtlijst inschrijven in het lesrooster (hiervoor is lestegoed nodig). Het kan zijn dat iemand uitschrijft en jij automatisch doorschuift naar de les. Wanneer je je op de wachtlijst inschrijft, is het jouw eigen verantwoordelijkheid dit te bewaken. Je kunt ook een mail sturen, dan zet ik je handmatig op de lijst. Let op: Indien het weer verandert en we naar de studio moeten verplaatsen, is er een maximum van 8 personen. De eerste 8 reserveringen zijn dan zeker van een plek. Check daarom áltijd voor vertrek jouw mail/ whatsapp. Er is niets zo veranderlijk als het Hollandse zomerweer.

STRAND PRIVÉ LES | GROEPEN

Ben jij hier op vakantie en wil jij een privé les op het strand volgen? Of samen met familie of jouw vriendengroep een les volgen voor jullie alleen? Wanneer jullie het beste uitkomt? Op het strand van Den Helder of Julianadorp? Dat kan! Ik maak aan de hand van jullie wensen een les. Yin yoga, Yang flow yoga, een mix van beide. Lessen zijn mogelijk in Nederlands of Engels.

Mail naar info@senzadiyoga.nl voor de mogelijkheden. See you on the beach!

Namasté, Nadya

CONTACT

Senzadi Yoga
Vismarkt 3
1781 TA Den Helder

 info@senzadiyoga.nl